De Vogelrok

Met onridemuziek!

Resourcepack

Met ons resourcepack vol met park- en showmuziek maak je de beleving helemaal compleet! Bij enkele attracties is het hebben van een resourcepack essentieel om te attractie te beleven. Dit geldt onder andere voor de huiveringwekkende spookruïne en vervloekte huis van Hugo de Bokkenrijder.


Automatisch

Enkele attracties waarbij geluid niet te missen is bevatten een automatisch resourcepack. Wanneer je de attractie betreedt wordt deze vanzelf gedownload. Dit kan enkele seconden duren! Verlaat je de attractie, dan wordt deze weer verwijderd. Om gebruik te kunnen maken van de automatische resourcepacks dien je deze functie in te hebben geschakeld in Minecraft. Deze instelling kun je wijzigen op het moment dat je met onze server wilt verbinden. Volg hiervoor onderstaand stappenplan:

Stappenplan
1.
Selecteer ‘SprookjesCraft’ in het Multiplayermenu.
2. Druk op ‘edit’ links onderin het venster.
3. Zorg ervoor dat de optie ‘Server Resource Pack’ op ‘Enabled’ staat.
4. Druk op ‘done’ op de instellingen op te slaan.


Handmatig

Alle overige muziek, denk aan sfeergeluiden, staan in ons grote resourcepack dat je handmatig moet downloaden. Volg onderstaand stappenplan om dit resourcepack op je Minecraft te installeren:

Stappenplan
1.
Download het volgende bestand: http://bit.ly/1I88V9V (Laatste update: 24-10-2014)
2. Zet het .zip bestand in je Resourcepacks folder van Minecraft.
(Ga naar het ‘Game menu’ door ESC, druk op ‘Options’, dan op ‘Resource Packs…’ en druk vervolgens op ‘Open resourcepack folder’)
3. Het downloaden is gelukt. Veel plezier!

TOP